Riitta Koskinen

Riitta Koskinen,
ICF Certified Coach, PCC, Yritysvalmentaja, yrittäjä
Elenkhos Oy
+358 44 3301 474
riitta.koskinen@elenkhos.fi

Yrityksen rekisteriseloste
Tällainen coach olen  
Olen kansallisesti ja kansainvälisesti sertifioitu ammatticoach, ICF Certified Coach, PCC. Coachina tehtäväni on luoda paremmat olosuhteet ajattelulle. Tuen ja kannustan asiakkaitani tavoitteiden asettamisessa ja saavuttamisessa. Haastan ja kyseenalaistan totuttuja ajattelu- ja toimintatapoja. En ehkä päästä helpolla, mutta jokaiseen tapaamiseen liittyy aina myös iloa, huumoria ja rönsyilyjäkin.

Kuulun ICF:ään (International Coach Federation), joka on coachien suurin kattojärjestö ja myöntää kansainvälisiä sertifiointeja. Toimin ICF:n standardien ja eettisten ohjeisen mukaisesti. ICF-sertifioidun coachin toiminnan laatua seurataan ja valvotaan säännöllisesti.

Kokemukseni
Coachaan esimerkiksi toimitusjohtajia, johtoryhmiä, lähiesimiehiä, asiantuntijoita ja projektipäälliköitä. Minulla on yli 1 500 tuntia coaching-kokemusta hyvin monenlaisissa organisaatioissa.    

Ennen yrittäjäksi ryhtymistä työskentelin yli 20 vuoden ajan eri organisaatioissa esimiestehtävissä ja kansainvälisissä kehitysprojekteissa, jotka keskittyivät muun muassa osaamisen johtamiseen, johtamisen kehittämiseen, Corporate Governanceen, sekä riskien ja maineen hallintaan. Osallistuin jory-työskentelyyn Compliance Committeessa.

Opiskelen Jyväskylän yliopistossa pääaineenani johtaminen.

360-arvioinnit: käytän 360-arvioinnissa Wopi360 –työkalua.

Jäsenyydet
ICF
SCY
Henry ry
Suomen yrittäjät